dijous, 13 de novembre del 2014

Wonder

OPINIONS DELS ALUMNES DE 1r EN COMENÇAR A LLEGIR WONDER


El moment que m’ha agradat més, ha sigut quan l’August ha volgut convidar tota la classe al seu aniversari. M’ha agradat perquè he vist que va agafant confiança.
I el que menys m’ha agradat ha sigut el comentari del nen de vuité quan ha ajudat a l’August a aixecar-se. Perquè l’August és una persona normal com tots nosaltres.





Albert Mondón, 1r C



La part que més m’ha agradat ha sigut quan explica que se n’anirà a Halloween amb la Summer o quan ha estat amb el Jack Will. Perquè ja se sap que aquests dos seran els seus amics de l’escola.

La part que m’ha agradat menys ha sigut quan s’ha xocat amb el noi de vuité i l’ha ajudat a aixecar-se. Perquè en aquest moment, el noi de vuité es queda bocabadat pel defecte de la cara de l’August.





Gael Morón, 1r C





Ell moment que m’ha agradat més ha sigut quan parlaven de la Summer perquè a l’August se’l veia molt content de haver-la conegut,  el que menys m’ha agradat ha sigut quan he començat a llegir i parlaven del que li va passar a l’August quan li van fer aquella operació.





Miguel Ramirez, 1r C




La millor part del que hem llegit fins ara és  quan va aparèixer una noia que li deia coses sense que li fes por la cara de l’August, quan la noia li deia vina amb nosaltres no estiguis sol, i l’August estava avergonyit . Aquella noia que es portava tant bé amb l’August es deia Summer. També em va agradar quan volien formar un grup de nens que , tenien un noms de mesos com Abril etc ……….Perquè la Summer és estiu i August vol dir agost.





Pol Hernández, 1r C



El que més m’ha agradat del que he llegit és quan l´August celebra el seu aniversari ,perquè hi van moltes persones de la seva classe i també quan arriba  Halloween , perquè la Summer li diu que es vol disfressar  d’unicorn amb una cinta daurada. El que no m’ha agradat ha sigut que no li agradi molt el setembre, perquè no li agrada perquè tothom xiuxiueja sobre com és ell.

Marc, 1r C


El que més m'ha agradat ha sigut quan coneix a la Summer perquè es queien molt bé i el que menys m'ha agradat ha sigut la traició d'en Jack Will perquè es feia passar per amic i al final ha aconseguit que l'August plorés.

Guillem Robert, 1r A


EL MOMENT QUE MÉS M’HA AGRADAT ÉS…

Quan la Summer li diu que per Halloween es disfressarà d’unicorn. Perquè crec que ella és una noia amb molta imaginació. A més aquesta és una de les parts del llibre amb les que més m’he rigut.

EL MOMENT QUE MENYS M’HA AGRADAT ÉS...

Quan el nen de vuité baixava per les escales i emputja a l’August, i quan l’ajuda i li veu la cara, se´n va corrents cap als seus amics. Perquè jo m’ho he prés com una falta de respecte cap a l’August, i a més crec que se’n va anar corrents a explicar-ho als seus amics, i això també és una falta de respecte (segons jo).

Daria Tuvasheva, 1r C


El que més m'ha agradat ha sigut com ha explicat els seus moments quan ha estat trist o content perquè t'ensenya que hi ha gent que fan algunes coses i després et critiquen per l'esquena; i el que menys ha sigut quan el Jack Will ha sigut una amistat falsa perquè ell no el sentia com un amic.


Karla Callado, 1r B.

El que mes m'ha agradat de la primera part és quan va coneixen al Jack  però al final ho feia per riure's d'ell. I la que no m'ha agradat a sigut quan l'August va decidir no anar mes a l'escola.

Isma Loilidi, 1r B

El que més m'ha agradat ha sigut quan la Summer es volia fer amiga de l'August, perquè ningú volia ser el seu amic o amiga. I el que no m'ha agradat és quan va saber que en Jack Will no volia estar amb ell.

Andrea Sotes, 1r B

El què més m' ha agradat va ser quan l'August es reia dels comentaris que feia en Jack Will perquè s'ha de saber riure malgrat tinguis problemes. El que no m'ha agradat ha sigut quan wn Jack Will ha "insultat" a l' August per l'esquena.

Alejandro Sánchez, 1r B

El llibre m'ha agradat molt perquè parla d'un nen que va nèixer amb problemes i explica com es, com es sent perquè la gent parla d'ell i ja sabeu com parlen.... Però a part hi ha gent que cuida d'ell com la Via, la Mara el para i la Sumer.

Silvia Castillo, 1r B

El que més m'ha agradat ha sigut quan l'August comença a fer amics, però no m'ha agradat quan ell es posa a plorar perquè en Jack Will li ha traicionat.

Sara Fernández, 1r B


El que més m'ha agradat és quan l'August decideix anar a l'institut, però no m'ha agradat gens que els seus companys es riguessin d'ell per l'esquena. 

Natza Clavero, 1r B

M'agradat el llibre perquè és molt bonic i familiar. Però la realitat és que m'agradat molt.


Ikram Bakkali, 1r B

El que més m'ha agradat és quan l'August li agrada aquella carbassa però en realitat és la cara del senyor Culet. I el que no m' ha agradat gens és quan en Jack Will a la festa de Halloween li falta el respecte

Jose Cotano, 1r B

Una de les coses que més m'ha agradat d'aquest capítol, és que Charlotte tota l'estona que el Julian es reia de l'Agust, ella el defensava. També m'ha agradat molt que quan l'Agust es va disfressar no tenia vergonya de pujar el cap. El que menys m'ha agradat ha sigut que el Julian es rigui de l'Agust.

Pol Balsells, 1r B

A mi m'ha agradat, ja que explica com tracten a l'August o a alguna persona que té una deformitat.També m'ha agradat com la Charlotte és agradable amb l'August i com la Summer diu que pot confiar en ell. El que mo m'ha agradat és la traició d'em Jack Will a l'August.

Annabel Casquet, 1r B

Aquesta primera part m'ha agradat molt perquè l'August explica com es sent.La part que més m'ha agradat és quan l'August celebra el seu aniversari i s'ho acaba passant molt bé, encara que no venen tots els seus amics.La part que menys m'ha agradat és quan l'August escolta el que realment pensa en Jack Will d'ell, ja que ha sigut un fals. 

Paula Garriga, 1r B

A mi m'ha agradat perquè he vist com tracten a l'August per l'enfermetat que té. També la Charlotte i la summer es van comportar molt bé anb l'August. No m'ha agradat com li han tractat i les bromes que li han fet a l'August.

Mireia Muñoz, 1r B

A mi em va encantar quan la Summer li va dir a l'August -¿Saps el que més m'agrada de tu? Que tinc la impressió que et puc explicar qualsevol cosa - i el que no em va agradar , va ser quan l'August va escoltar en Jak Will deia que nomes havia sigut el seu amic perquè el director li va dir que s'ajuntes més amb ell.

Aba Matamoros, 1r B

La part que més m'ha agradat,ha sigut la part de l'aniversari,on tot i que no ha vingut massa gent es conforma.I la que menys m'ha agradat ha sigut  quan  el Jack Will traïciona a l'August, parlant malament d'ell a las seves esquenes.

Eloy Casas, 1r B

La part que més m'ha agradat ha sigut quan l'August ha conegut a la Charlotte.La part que menys m'ha agradat ha sigut quan es fiquen amb l'August.

Dani Garcia, 1r B