dilluns, 26 de setembre del 2016

Els llibres de la meva vida

A mi m'agrada molt llegir,sobretot llibres d'intriga i por.A casa meva tinc,sobretot,d'aquest tipus de llibres,també novel·les i d'altres.

Cada aniversari, Sant Jordi i sants em regalen llibres,perquè m'entretenen molt i,sí són del meu tipus,fins i tot arribo a estar dies entretinguda a acabar-me'ls per saber el misteri dels llibres.

El meu llibre preferit es: El misteri de la flauta màgica. És súper interessant i me l'he llegit moltes vegades perquè encara que ja sàpiga de que va i com acaba, em segueix distraient.

Sara


A mi m'encanta llegir,puc estar llegint 7 hores seguides i estar disfrutant com un nen petit.Quan llegeixo és com si desepereguessín el meus problemes.
Llegeixo a totes hores,abans de dormir,després de fer deures etc...Però si no llegeixo un capítol mínim al dia,no sóc persona.
Els llibres que més m'han agradat o marcat són:
Wonder.El vaig llegir quan tenia deu anys,va marcar un abans i un després sobre els llibres que llegia als que llegeixo ara.1] La saga del "Club de los Incomprendidos",escrit per Blue Jeans [Francisco de Paula].El vaig llegir fa uns mesos,i em va més que encantar.Gràcies aquesta saga vaig descobrir el tipus de llibres que m'agraden.I també,llegia els llibres a la vegada que les meves amigues,llavors,a l'hora del pati feiem tertúlia sobre el que els passava als diferent personatges.Era molt divertit,mai no ho oblidaré!

Farners

M'agrada molt llegir, perquè m'entretenc i m'ho passo molt bé. Llegeixo molt quan tinc temps lliure o sigui, a les hores de lectura de l'institut, a casa quan no tinc que fer coses... El  llibre que mes m'agrada es diu La Bona Sort, es super bonic i em fa reflexionar molt. Hi ha libres que he arribat a llegir-los dues o tres vegades de lo bonics que són. També llegeixo novel•les però m'agraden més els llibres de misteri i d'aventures, m'entretenc molt més. Crec que llegir va molt bé, perquè així a l'hora d'escriure no fas moltes faltes d'ortografia i el vocabulari a l'hora de parlar es més ric. Per mi llegir es molt xulo!

Silvia 


dissabte, 24 de setembre del 2016

BENVINGUTS A L'OPTATIVA DE LA BIBLIOTECA ALS ALUMNES DE LA PROMOCIÓ 2016 - 2017



LIBROS Y LECTURA, 1r A

La meva mare sempre llegeix com les noies del vídeo

Raul


 Quan la noia ja és vella continua llegint.

Dani

 La noia viu el llibre perquè és de por.

Adrián


 La dona no s'avorreix llegint.

Peter

 A casa meva hi ha moltíssims llibres.


Sara

A la nena se li veu trista en una part, o més aviat seriosa.

Júlia

 Li passa molt rapid la vida i el temps.

Jonathan


Quan llegeixes et transportes a un altre món.

Farners

 A casa meva no llegim molt, no com en el vídeo.

Ariadna

Hi ha gent que encara que es faci gran, continua llegint.


Sílvia


A la nena li passa el temps volant quan llegeix.

Raúl C.


A casa meva hi han molts llibres com al vídeo que llegeixen els meus pares.

Xavi

A mi m' ha fet gràcia perquè la noia s'ha enfonsat.


Jaume

A la classe també n'hi ha biblioteca.

Ismael

A la meva familia llegeixen tots els dies

Ivan