diumenge, 20 de novembre del 2016

La lectura i jo

Quan llegeixo entro dins del personatge i m'ho passo molt bé.  A casa meva només llegeixo jo, a la nit i al sofà.


Sergi, 1r A


M'agrada llegir perquè m'entretén molt. Quan llegeixes aprens molt. A casa meva llegeix la meva germana  i jo abans d'anar a dormir, al llit.

Silvia, 1r A




Jo crec que llegir és un plaer. A casa llegeixen gairebé tots. Llegeixen al menjador. Els llibres d'acció són els que més m'agraden.
Adrian, 1r A

Quan llegeixo en veu alta… em poso molt nerviosa i per això, per culpa dels nervis, llegeixo malament. No m´agrada llegir en veu alta! Entenc el text quan llegeixo en veu alta però em preocupo més per llegir bé. El meu objectiu de LVA es augmentar la velocitat i la postura corporal.
Jo i els meus germans llegim quan ens avorrim i cadascú llegeix al seu llit. No vaig a les libreries, jo vaig a les biblioteques. Hem de treballar a la biblioteca en silenci, perque així treballem bé i deixem treballar als altres.

Doaa, 1r A 



Jo entenc el que llegeixo perquè vaig més lent que ràpid per saber el que llegeixo. El meu objectiu de LVA és millorar la pronunciació i una mica l'entonació.

Si puc triar un llibre, trio un que sigui divertit. A mi m'agrada treballar a la biblioteca perquè hi ha informació de tot als llibres o sinó a l'ordinador. També perquè a la biblioteca està la Núria i ella ens ajuda per buscar tota mena d'informació. Si fem un treball a la biblioteca, l'hora s'em passa volant.

Xavi

Si puc triar un llibre, trio un d'aventures.🏔 A la biblioteca llegim el Wonder. Entenem bé el que llegim.
De moment el Wonder m'agrada molt. Quan acabem de llegir, estic desitjant que tornem a llegir.📖 

Raúl C.

M'agrada molt llegir. Crec que es molt important. A més em diverteix i m'entretinc molt. A casa meva llegeix la meva germana ho fa després de dinar i llegeix al llit. El que més em costa són les paraules massa llargues.
A l'aula m'agradaria que llegisim amb una mica menys de soroll. M'agraden els llibres de terror i aventures a la vegada. Però també els  llibres emocionants. Si puc triar un llibre trio un de por i aventures a la vegada.
Quant llegeixo en veu alta em concentro tant en fer-ho bé que a vegades no comprenc el que llegeixo. El meu objectiu es llegir més lent i pujar el volum una mica.
 Michele, 1r A

Quan llegeixo en veu alta m'agrada molt però em poso una mica nerviosa. El que em costa més és la comprensió del text perquè n'hi ha textos que no els entenc.

Quan treballem a la biblioteca m'agrada molt perquè em diverteixo, perquè m'agrada estar amb els meus companys, amics i perquè a vegades la professora em fa riure perquè diu coses que m'agraden.
Ariadna, 1r A



A casa meva llegeix la meva mare perque li agrada molt llegir. A mi m'agrada llegir llibres de romanç adolescents.
Quan llegeixo en veu alta em sento bé perque em sento com si fos  la protagonista.

Noemi, 1r A