dimarts, 13 de gener del 2015

La Summer - Wonder

Annabel Casquet, 1r B :


 A vegades els personatges que surten en el llibre són com tu, però hi ha unes altres que no. Jo em sento reflexada amb la Summer. Perquè ella mira d'ajudar als de més encara que tinguin una cara diferent dels altres.


Albert Mondon, 1r C:

La part que més m’ha agradat és… quan la Summer convida l’August a casa seva. M’ha agradat perquè la Summer no tracta l’August com la resta de nens. El tracta com a una persona normal, que és com hauria de ser.

Mireia Muñoz, 1r B:

Alguns personatges dels llibres es poden semblar a tu (de caràcter o  físicament) la Summer m'agrada molt la seva personalitat i sempre vol i intenta ajudar als que més ho estant passant perquè ella no vol veure patir a ningú.

Andrea Sotés, 1r B:
 De la summer he après que si un amic et diu una cosa sobre una persona,no tens que dir res,perque el teu amic o amiga ha confiat amb tu.

Jose Cotano, 1r B  

He aprés que la Summer és molt amiga de l'August i que la Summer diu que el seu pare va morir i això dona molta pena i la Summer no vol anar amb la Savanna i dóna excuses per no anar amb ella. 


Karina Mejía, 1r B


La Summer és coscient de que l'August no té cap amic i que sempre està solo. No vol anar amb la Savanna perquè li va dir coses molts horroroses per això diu que a la festa de hallowen es trobava malalt. Es adonar que lAugust és un noi molt simpàtic i per això tots dos fan coses junts.

Guillem Robert, 1r B  :

La Summer ve ser amic de l'Agust per voluntat no per obligaciói li és igual el que diguin els demés.

 Pol Balsells, 1r :

Amb la Summer he après que hi ha gent que a vegades algú és amic nostre per pena, però quan es donen compte de com ets de veritat , ja no són els teus amics per pena, sinó perquè s'ho passen bé amb tu. Fins i tot poden arribar a ser millors amics.

Raul Campos, 1r B:

La Summer al principi es sentava amb l'august per pena i ara es senta amb ell perque son amics.