divendres, 25 d’abril del 2014

WONDER - 2a i 3a parts

VIA


És la germana gran d'August, és una nena de quinze anys que explica la vida de l'August des del seu punt de vista. Ajuda molt a l'August.


Albert Serrat, 1r C

M'ha fet molta pena quan explicava lo de la seva àvia quan va morir, quasi ploro.

Aida Abellán, 1r C


La Via explica l'ho que li passa al seu germà. Ella ho veu com un nen normal. Ella li dóna molts ànims i no vol que la gent es rigui d'ell, li ajuda molt, li dóna consell i l'estima molt.

Marta Ruiz, 1r C


La Via és la germana de l'August, ella entén que estigui passant un mal any perquè a ella també li ha passat, però ella l'anima perquè vagi a l'escola.  

Álex Mairén, 1r C


La Via i dues amigues seves sempre han anat juntes i volien que a secundària també fos així, ho van aconseguir, però les amigues se'n van anar amb les populars. L' August té problemes a l' escola i la Via se'ls intenta arreglar.

Aniana Pratsevall 1r C


A la gent que mira a l'August pel carrer estranyament els hi planta cara, fins i tot als adults.

Umar Baragi, 1r A


Si els pares no creuen a en Auggie, li pregunten a ella.

Ousman Ceesay, 1r C



SUMMER

M'ha fet impressió quan he sapigut que en Jack volia sortir amb la Summer, no m'ho esperava. I lo del gimnàs semblava divertit, m'agradaria fer-ho!

Aida Abellán, 1r C

És la millor amiga de l'Agust. A ella no li sembla un nen guapo, però li encanta ser el seu amic, a ella li dona igual el que opinin els altres nens de l'escola perquè ella diu que l'August és un bon amic i farà els treballs amb ell.

Marta Ruiz, 1r C


És la millor amiga de l'August, l'ajuda molt a superar problemes i sempre li treu un somriure quan està trist. Cada vegada són més amics.

Albert Serrat, 1r C


La Summer és la millor amiga de l'August, ella pensa molt diferent del que pensen els altres nens del fisic de l'August, ella diu que  ell la fa riure i què fara els treballs amb ell.

Álex Mairén, 1r C


L' Auggie no es parla amb la Summer perquè creu que fingeix ser amiga seva, però ella no menteix i al final es perdonen. La Summer invita a l' Auggie a sopar a casa seva i durant uns dies van quedant per fer el treball d'Egipte.

Aniana Pratsevall, 1r C


La Summer diu que tots els altres nens són estranys, perquè sempre li pregunten com pot anar amb l'August.


Darío Zicavo, 1st A

La Summer vol que en Auggie es quedi a casa seva a sopar i la seva mare li diu que sí.
Els pares de l'Auggie van invitar a la Summer a sopar a casa seva moltes vegades.

Lucía Castañón, 1r A


La Summer és la primera amiga de l'August a l' institut, és guapa i molt simpàtica. No li agrada que tractin l' August com un zombi o com si fos contagiós.

Umar Baragi, 1r A


La Summer és una noia molt amable que cau bé a tothom però és amiga de l' Auggust i la gent no ho entén, però a ella no li importa i ajuda l'August moltíssim.

Judit Ruiz, 1r C



Aquesta veu a l'August d'una manera diferent als altres nens, ja que sent empatia. La Summer entra a la vida de l'August en el moment que és necessari, perquè era el primer dia de l'August, i ell estava nerviós.

Joel Gutiérrez, 1r C


La Summer és molt amable perquè no juga a " La Pesta".

Iker Ponce, 1r C