divendres, 25 d’abril del 2014

WONDER - Interpretacions de diàlegs

ASSAIG


A l'assaig la Miranda i en Justin tenen una conversa i en Justin al principi no entén gaire la situació i llavors es comencen a fer preguntes sobre l'Auggie i la seva mala sort.


Aniana Pratsevall,1r C

El Justin i la Miranda comencen a parlar de l' Auggust i en Justin s'adona que la Miranda era amiga de la Via i que la Via no li havia dit res. A més creu que l' univers no s' ha portat molt bé amb l' Auggust.

Judit Ruiz, 1r C

La part del diàleg entre la Miranda i el Justin, l'assaig, vol dir el descobriment d'una amistat entre la Miranda i la Via.



Joel Gutiérrez, 1r C

Jo crec que la Miranda no veu a l'Auggie com un nen normal. En canvi el Justin el veu com un nen normal i corrent.

Aida Abellán, 1r C


El Justin està molt estressat i molt nerviós per les obres de teatre. El diàleg està tot en minúscula i quasi no he entès res.

Ainoa Sánchez, 1r C


La conversa entre la Miranda i el Justin és sobre la inseguretat de la Miranda.

Ousman Ceesay, 1r C


Jo crec que la Miranda veu l'Auggie com una persona normal i no com un "zombi" perquè el coneix des de que ell era petit, però ella no entenia per què es burlaven d'ell, per això li va regalar el casc d'astronauta.

Randa El Ghalzbouri, 1r C

OCELL



A l'ocell la Via i en Justin tenen una conversa sobre la Miranda que abans era amiga seva i ara s'ha tenyit i no és la mateixa, han de fer una obra de teatre i la Via li diu als seus pares que no queden entrades perquè no hi vagin perquè sinó tothom parlarà de l'Auggie.


Aniana Pratsevall,1r C

El Justin es sent estranyat de que la Via no li hagi explicat que la Miranda era la seva amiga i li pregunta, comencen a discutir i la Via es posa a plorar perquè no vol que la seva família vagi a la seva funció perquè no vol que ningú sàpiga que l' Auggust és el seu germà i per això es sent malament.

Judit Ruiz, 1r C


La part del diàleg entre el Justin i la Via, l'ocell, vol dir el resguard d'un sofriment de l'amistat de la Via i la Miranda.

Joel Gutiérrez, 1r C


Entenc que la Via no està molt bé per la malaltia del seu germà l' August.

Ainoa Sánchez, 1r C


La conversa entre el Justin i la Via és sobre per què no saben per què la Miranda se sent insegura si mai ho ha estat.

Ousman Ceesay, 1r C





Crec que la Via no volia dir-li ni parlar de la Miranda per si en Justin s'enamorava. I la Via te por de que llegeixin els sentiments de l'Auggie.

Randa El Ghalzbouri, 1r C


El Justin es sentía enfadat perquè la Via no li va dir que era amiga de la Miranda. Els dos es van posar tristos, peró al final es van posar contents. 

Marta Ruiz, 1r C